Contactez-nous / Contact Us

Lynn Heath et Chris Rawlings – Propriétaires

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orchard4950, chemin Heath, route 143
Stanstead PQ J0B 3E0
819-876-2817
courriel : vergerheathorchard@gmail.com

Nous sommes ouverts tous les jours de 9h à 17h, entre les mois d’août et novembre, et les fins de semaine jusqu’à Noël.  Les légumes saisonniers et la poterie sont disponibles au mois de juillet (appelez pour les heures d’ouverture).


Lynn Heath and Chris Rawlings, Proprietors

4950 Chemin Heath, Route 143
Stanstead, QC J0B 3E0
(819) 876-2817
email: vergerheathorchard@gmail.com

Open every day from 9am until 5pm, August through November, and weekends until Christmas • Seasonal vegetables and pottery available earlier in the season (call for hours)

13 thoughts on “Contactez-nous / Contact Us”

  1. 6 juillet 2015
    Bonjour,
    Suite à une plainte, Nous sommes dans l’obligation de vous demandé d’enlever la pancarte se trouvant sur le chemin de Fairfax à Stanstead. Cette pancarte n’est pas règlementaire à notre règlement de Zonage. Nous vous donnons jusqu’au 13 juillet pour enlever celle-ci.

    Merci de votre compréhension et de votre collaboration.

    Hello,
    After we’ve received a complaint, We are asking you to remove the Sign on Ch. Fairfax at Stanstead. This sign is not respecting the by-law of zoning. We are giving you until the 13 of July to remove it.

    Thank you for your comprehension and collaboration.

    Patrick Crête-Lapointe,
    Inspecteur en bâtiment et en environnement
    Ville de Stanstead
    425, rue Dufferin
    Stanstead (Québec)
    J0B 3E2

  2. The lucious fruits and vegetables and beautiful pottery makes this farm a perfect destination for a true country experience. The recent hail storm has created some havoc however the Vergerheath farm still produces A-1 produce. If you’re thinking of a trip through the Eastern Townships don’t miss it!

  3. I was so sorry to hear of the hail damage, but know that you and Chris will still provide wonderful produce and a great experience for your visitors. Have a great summer. Danna Fitton

  4. So sorry to hear about the hail damage,Lynn. I know that there will still be vegetables and fruit still valuable and still delicious and definitely a treat for visitors this summer and fall. Best wishes for summertime. Mary Nickel

  5. Lynn and Chris, Hail, oh mighty hail! Shame you did not wait to be collected to make a superb Apple sorbet, or apple martini! Not to worry, your delicious apples can still be married to so many wonderful partners (butter and sugar and flour, custard, cream, simple heat, cranberries…) that I am sure they will find suitable partners as they come into their season. I would love to get some of those baking beauties…. Cheers, shout sista Theresa.

  6. Oh Lynn and Chris…oh myyyy- hail! Have I ever told you how much I LOVE homemade applesauce, applesauce loaf, baked apples with cinnamon and raisins in the middle all cozied up together in a pan, dried apple chips….I have lots of things I can do with dimpled apples! I’m looking forward to them when they’re fully grown and their dimpled flesh comes my way!
    Yvonne

  7. Bonjour
    Je vous écris de la part d’un groupe dont je fais partie: écologie sans frontières.
    Nous sommes 9 étudiants de l’Université de Sherbrooke qui participons à un stage en Amérique du sud dans le domaine de l’écologie dès janvier. Dans le but d’amasser des fonds pour notre stage, nous préparerons d’ici peu de la compote de pomme qui sera à vendre aux élèves ainsi qu’au personnel et qu’a nos famille.
    Nous sommes à la recherche de pommes à faible coût, ou dans le meilleur des monde, gratuites afin de confectionner notre compote. Nous somme disponibles à faire du bénévolat dans votre entreprise afin de ramasser les pommes au sol ou d’effectuer une autre tâche qui vous aiderait en échange de pommes pour compote. Des pommes touchées par le verglas ou les pommes au sol seraient parfaites pour nous.

    Merci beaucoup de nous aider dans notre préparation

    Anne Bolduc
    Écologie sans frontières 2016

  8. Bonjour,

    J’aimerais savoir si vous aurez de la Golden Russet encore cette année, ainsi que des Kerr Crab (ou s’agit-il des Dolgo ?).

    Merci, Jean-Martin

  9. Every year I buy wonderful Cortland apples from you. When do you expect your first Cortlands will be ready ?
    Thanks, Judy LeBaron

    1. Sorry for a late reply. The cortlands have been ready for a while. They just keep getting better and better. Pick now before a major frost. Still plenty n the trees.
      Thanks, Chris

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